Esbjerg er en dejlig by, og den er lige tilpas stor til, at alle kan føle sig velkommen. Den er hverken for lille som en af de små byer, man måske vil møde, hvis man begynder at bevæge sig længere og længere ud i det ganske land, og den er heller ikke så stor, at man føler sig helt alene og forladt ved at bevæge sig ud i byens gader, hvor det er de færreste man nikker og siger hej til som Århus eller København.

Skal du holde en fest?

Fordi Esbjerg har den størrelse som den nu engang har, er den perfekt til at holde en fest, der giver genlyd i hele byen. Det er selvfølgelig sagt lidt i spøg for det bliver nok ikke tilfældet, men det må gerne blive en fest, der giver genlyd hen over hele byen. Og i så fald – hvor skal du så lige begynde? For der er mange elementer og mange redskaber du kan gøre brug af, når det er dette du vil opnå.

Musikken betyder meget

Det siger måske lidt sig selv, at musikken kan være alt afgørende, når du skal få en fest til at lyde højt. Hyr gerne et festband eller lignende fra en side som festmusiknu.dk eller en tredje part, hvor du kan finde gode og dygtige musikere fra hele landet. Du kan kun risikere, at det kommer til at blive en fest, der stikker af!

Glem ikke underholdningen

Underholdning er kombineret med musik en rigtig god ide, og det er noget, der sikrer, at det hele bliver godt og hyggeligt, og nok også sjovt for alle og enhver. Mange underholdningsindslag kan vælges og det er kun op til den dig, hvad du vil have. Et indslag som vi anbefaler igen og igen, er at lave noget som Tip en 13er, som du kan læse mere om herunder.

Tip en 13er er altid en vinder!

En tip en 13er er altid den sikre vinder, når underholdningen skal sidde i skabet. Du kan læse mere om tip en 13er på siden her. Tip en 13er er garanteret noget, som de fleste kan nikke genkendelse til. Men det er sådan set simpelt nok, for det eneste det handler om er, at du skal lave en række spørgsmål, hver med tre svarmuligheder, som deltagerne nu kan gætte på. Alternativt kan du også benytte sig af en kahoot quiz.

Tænk på naboerne!

Husk her til sidst lige at skænke naboerne en lille tanke, for det er trods alt dem, der skal have hele natten til at høre på jeres høje musik og andet. Så slipper I forhåbentlig også for naboklager.