Der findes bedemandsfirmaer i alle større byer i Danmark, og i dag er det blevet nemmere at gennemskue deres service og priser, sådan så du i forvejen kan se, hvad de tilbyder og til hvilke priser. De fleste kommer ud for at stå i den situation, at de skal tage kontakt til en bedemand og en præst, så den afdøde kan få en værdig afsked.

Så kan du hjælpe dødsboet med de praktiske gøremål herunder udvælge en passende bedemand, men også lave dødsannonce samt arrangere en komsammen efter begravelsen, så begravelsesgæsterne får kaffe med videre.

Du bør ansøge om begravelseshjælp, da begravelsesomkostningerne totalt nemt kan komme op i 20.000 kroner eller mere. Du kan hjælpe arvingerne til at få mest muligt, hvis I holder dødsboets omkostninger nede, og de høje priser er normalt til kiste, bedemand og kaffe arrangementet.

Udgifter til begravelse og bisættelse

De samlede udgifter efter et dødsfald kan løbe op for dødsboet, når der er tale om alle disse omkostninger:

  • Bedemand
  • Kiste/urne og kremering
  • Transport af afdøde
  • Blomsterarrangement med kranse og bånd
  • Gravsten
  • Pasning af gravsted
  • Kaffe traktement
  • Avisannonce

Det kan være svært at sætte beløb på de enkelte ydelser, da dine valg afgør priserne, der jo kan variere meget. Det kan være en god idé at alliere sig med en troværdig og erfaren bedemand i lokalområdet, der kan give dig gode råd om, hvordan opgaverne håndteres nemmest og billigst, men stadig give afdøde en værdig afsked.

Find bedemanden på nettet

Du kan finde en god bedemand Esbjerg på Godafskeds hjemmeside, da denne landsdækkende kæde tydeligt oplyser deres service og billige priser på nettet. De reklamerer faktisk med at være 5.000 kroner billigere end andre lokale bedemænd, så du bør sammenligne deres priser med andre lokale bedemænd.

Afdelingen i Esbjerg har eksisteret i mere end 5 år, og de er specialister i at levere en professionel service og til overkommelige priser, der er ærlige og gennemskuelige, så du ikke bagefter får mystiske opkrævninger på diverse gebyrer i forbindelse med bedemandens arbejde.