Vi har kontorstole stående rundt omkring på både værelser, stuer, kontorer og værksteder, da vi jo har brug for at sidde ned i mange situationer. Ofte er det kun på de store direktionskontorer, at der er råd til at anskaffe sig en rigtig magelig og ergonomisk korrekt kontorstol med mange indstillinger og justeringsmuligheder.

Du kan sagtens finde en god kontorstol i prislejet 2-5.000 kroner, men heldigvis kan du nu også finde en god ergonomisk kontorstol til langt under 1.000 kroner. I denne artikel beskrives gode indkøbsmuligheder, samt hvad du især skal være opmærksom på, når du køber en ny kontorstol.

Hvilke krav skal man stille til en kontorstol?

Uanset om du skal anskaffe dig en ny kontorstol til hjemmet eller til firmaet, så vil man jo gerne have mest for pengene, så derfor bør man starte med at opremse de nødvendige krav til en god kontorstol. En ny kontorstol skal helst kunne opfylde disse krav:

  • Kunne indstilles og justeres i både højde og ryglæn.
  • Være ergonomisk i sin udformning.
  • Være nem at rengøre.
  • Være slidstærk med en lang holdbarhed.
  • Være komfortabel og understøtte kroppen bedst muligt.
  • Prisen skal være rimelig.

Du bør starte med at udvælge de modeller, der har en høj kvalitet og et ergonomisk design, hvorefter du bedre kan vælge blandt disse tilbageværende modeller. Mange af os tilbringer mange timer dagligt i en kontorstol, så derfor skal vi virkelig passe på vores ryg, idet vi nemt kan sidde i forkerte arbejdsstillinger i løbet af dagen.

Med denne usunde holdning kan vi risikere muskelspændinger og ryg problemer, men den slags kan heldigvis forebygges ved at vælge en ergonomisk designet kontorstol. Når du har valgt en kontorstol, der er indstillet til netop din krop, så kan du slippe for ømme skuldre, ryg og nakke, og denne gevinst er jo rigeligt merprisen værd.

Find gode kontormøbler på nettet til lavpris

Efterhånden er de fleste forbrugere blevet klar over, at man på nettet kan handle i en webshop, hvor deres varesortiment ofte er en del større samt med bedre priser og tilbud. Det skyldes jo, at en webshop har så få driftsudgifter i forhold til fysiske forretninger, og det gælder jo både husleje og personaleudgifter. Webshoppen Tectake forhandler en lang række varer, der er meget prisbillige men i høj kvalitet, så derfor kan du nemt finde en ergonomisk kontorstol hos Tectake.dk, da webshoppen har flere gode ergonomiske kontorstole at vælge imellem.